logo


Hovedrengjøring og andre renholdstjenester

For de fleste virksomheter holder det med en hovedrengjøring om året, men det er naturligvis avhengig av hver enkelt arbeidsplass. Kraft Drift AS tilbyr renholdstjenester av høy kvalitet til private og offentlige virksomheter i Oslo og Akershus og dersom du legger inn hovedrengjøring som en del av ditt abonnement er dette noe du ikke behøver å tenke på.
 
En årlig hovedrengjøring kan for eksempel omfatte gratis befaring, rengjøring av vegger, tak og gulv, vask av ventiler og lysarmaturer og pussing av innvendig glass og skilleglas. Vi avtørrer alle bord og stoler og støvsuger eventuelle tepper på arbeidsplassen. Alle løse bilder blir tatt ned og rengjort mens fastmonterte bilder blir støvsugd.
 
Ønsker du bare å bestille en enkelt hovedrengjøring til din bedrift, er dette naturligvis mulig. Vårt mål er å være så fleksible og tilpasningsdyktige som mulig for å kunne tilfredsstille våre kunders forskjellige behov og ønsker.
 
I tillegg til hovedrengjøring utfører vi også byggrengjøring, tepperens, vinduspuss, fasaderengjøring, daglig renhold, møbelrens, skuring og boning. Våre kunder velger selv hvilke tjenester som skal være med i deres rengjøringsplan.
 
Alle virksomheter med abonnement får faste renholdere og en fast kontaktperson i administrasjonen som alltid er behjelpelig dersom det skulle være noen spørsmål. Vi kommer gjerne på en uforpliktende gratis befaring for å presentere vår virksomhet, og sammen finne en renholdsplan for å gi deres ansatte et bedre arbeidsmiljø.
 
Dersom dere har spørsmål om hovedrengjøring eller noen av våre andre tjenester, er dere hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller fyll ut vårt kontaktskjema.
 
Vi leverer tjenester i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Fetsund, Sørum, Skedsmo, Jessheim, Kløfta, Gardermoen, Ullensaker, Vestby, Ski og Nittedal.
 

LinkedIn
Google+