logo


Kantinetjenester

Kraft Drift AS har erfaring og kompetanse i å utføre forskjellige kantinetjenester for virksomheter i Oslo og Akershus. Ved å tilby helt individuelle løsninger basert på gjensidig samarbeid har vi oppnådd gode resultater for mange kunder i regionen.
 
Virksomheten velger naturligvis selv hvilke kantinetjenester som passer deres behov. Vi kan ta oss av hele driften, med alt hva det innebærer i forhold til planlegging, personale osv. eller vi kan kun levere maten til deres kantine. Vi kan sørge kantinetjenester som for eksempel ulike betalingsmetoder i kantinen, daglig profesjonell rengjøring, menyer utarbeidet av fagfolk og mat laget av erfarne og faglærte kokker.
 
Dersom vi tar oss av hele kantinedriften sørger vi for at det lønner seg, ikke bare økonomisk, men også for miljøet. Enkle og effektive miljøvennlige løsninger bidrar til mindre avfall. Vi kan også arrangere varmmatkonsepter, temaaktiviteter og annet.
 
Når det gjelder selve maten er det alltid friske råvarer som brukes og menyene er sunne, balanserte og varierte. Dersom det skal tas hensyn til allergier og dietter kan dette selvfølgelig avtales.
Kantinetjenester kan også være utleie av kaffemaskiner, varmtvannsdispensere og annet.
 
Vi anbefaler alltid våre kunder å la oss få komme på besøk for en uforpliktende og gratis befaring. Ut fra denne befaringen kan vi presentere en løsning som er tilpasset deres virksomhet.
 
Har du noen spørsmål om våre kantinetjenester eller ønsker du at vi kommer på befaring, er det bare å kontakte oss på telefon eller bruk skjemaet på våre nettsider.
 
Vi leverer tjenester i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Fetsund, Sørum, Skedsmo, Jessheim, Kløfta, Gardermoen, Ullensaker, Vestby, Ski og Nittedal.
 

LinkedIn
Google+