logo


Kraft Drift AS – Renhold og kantine

Renhold
Behøver din virksomhet et renholdsfirma i Oslo og Akershus med høy kvalitet og stabilitet? Kraft Drift AS ble startet som et lite renholdsfirma i 1999 og har i dag vokst seg til å være en av regionens mest stabile leverandører av renhold- og kantinetjenester.
Vår oppgave er å alltid sørge for rene og trivelige omgivelser slik at virksomhetens ansatte opplever et godt arbeidsmiljø. 
 
Dersom din virksomhet ønsker et renholdsfirma til faste daglige oppgaver, kommer vi gjerne på en gratis befaring hvor vi vil vurdere deres renholdsbehov. Deretter vil vi i samarbeid med deg utarbeide en renholdsplan og avtale hvilket arbeidsomfang den skal ha. Virksomheten får tildelt en fast renholder, samt en fast kontaktperson i administrasjonen. Ønsker dere rådgivning i forhold til renhold, tilbyr vi også dette.
 
Vi utfører hovedrengjøring, daglig renhold, fasaderengjøring, byggrengjøring, vinduspuss, skuring, boning, tepperens, møbelrens m.m. Du som kunde velger selv hvilke tjenester du ønsker å benytte deg av. Vi tilbyr også utleie av matter og vaktmestertjenester etter behov.
 
Kantine
Vi leverer kantinetjenester som er tilpasset kundene ønsker og behov.  Det betyr at vi kan både drifte hele kantinen eller bare være behjelpelig med visse tjenester. Hvilke tjenester dette er bestemmer du naturligvis selv, men vi anbefaler først å la oss komme på en uforpliktende befaring. Med lang erfaring i bransjen, dyktige medarbeidere og høy kompetanse vil vi bidra til en kantine der de ansatte får sunn mat og en hyggelig pause.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post dersom du har spørsmål om våre tjenester eller ønsker at vi kommer på en kostnadsfri befaring.

 
Vi leverer tjenester i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Fetsund, Sørum, Skedsmo, Jessheim, Kløfta, Gardermoen, Ullensaker, Vestby, Ski og Nittedal.

LinkedIn
Google+