logo


Skuring og boning

Kraft Drift AS har lang erfaring med boning og skuring på mange forskjellige underlag. Siden 1999 har vi utført renhold for en lang rekke virksomheter i Oslo og Akershus. Vi anbefaler at dere legger inn skuring og boning som en del av deres faste renholdstjenester, og som en del av vedlikeholdet av lokalene.
 
Hvilken behandling deres gulv skal ha avhenger av om det er vinyl, linoleum, fliser, parkett eller teppe. Dersom dere ikke er helt sikre på om dere behøver boning, skuring eller highspeed, er det bare å ta kontakt med oss, så kommer vi på en helt gratis befaring. Vi bruker kun miljøvennlige renholdsprodukter på våre oppdrag.
 
I tillegg til skuring og boning utfører vi det meste innen rengjøring, som for eksempel hovedrengjøring, vinduspuss, daglig renhold, fasaderengjøring, gardinrens, tepperens og byggrengjøring. I tillegg tilbyr vi også utleie av matter, rådgivning og vaktmestertjenester.
 
Virksomheter som ønsker en fast renholdstjeneste vil få utarbeidet enn rengjøringsplan og hvilket omfang våre tjenester skal ha. Videre får virksomheten en eller flere faste renholdere og en fast kontaktperson i administrasjonen. Sykefravær og vikarer er inkludert i avtalen og dette dekker vi uten ekstra kostnader.
 
Vår oppgave er å sikre et best mulig arbeidsmiljø ved å sørge for god rengjøring og trivelige arbeidslokaler. Våre kunder velger selv hvilke renholdstjenester vi skal utføre og hvor ofte. Gjennom åpen kommunikasjon og fleksibilitet ønsker vi å bidra til et godt miljø for deres ansatte.

Har du spørsmål om boning eller noen av våre andre renholdstjenester er det bare å kontakte oss, så kommer vi gjerne på en gratis og uforpliktende befaring.

 
Vi leverer tjenester i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Fetsund, Sørum, Skedsmo, Jessheim, Kløfta, Gardermoen, Ullensaker, Vestby, Ski og Nittedal.
 

LinkedIn
Google+