logo


Vinduspuss og renhold

Ved å la oss stå for vinduspuss, gulvbehandling og daglig renhold vil din virksomhet frigjøre ressurser som bedre kan brukes på bedriftens kjernevirksomhet. En slik fast ordning vil innebære at dere får en gruppe med renholdere, samt en kontaktperson i administrasjonen som alltid kan bistå med hjelp. Sammen avtaler vi en renholdsplan der omfanget av vinduspuss, tepperens og eventuelt daglig renhold fastlegges.
 
Ved å gjøre deres lokaler triveligere og rene ønsker vi å bidra til å skape et best mulig arbeidsmiljø for bedriftens ansatte. Siden 1999 har vi sørget for vinduspuss og annet renhold for bedrifter i Oslo og Akershus og gjennom denne tiden har vi opparbeidet oss en unik erfaring og kompetanse.
 
Det er naturligvis også mulig å ta kontakt med oss dersom dere kun ønsker at vi kommer for å utføre vinduspuss en enkelt gang. Våre renholdstjenester inneholder blant annet hovedrengjøring, fasaderengjøring, byggrengjøring, gardinrens, vinduspuss, møbelrens, tepperens, skuring, boning, highspeed og daglig renhold.
 
I tillegg til renholdstjenester kan vi også tilby tjenester innenfor kantine og kantinedrift. Her har vi flere forskjellige konsepter som kan tilpasses deres virksomhet, alt etter hvorvidt dere ønsker at vi står for hele driften eller for eksempel kun leverer mat. Fleksibilitet er nøkkelordet og ved hjelp av høy kompetanse kan vi tilby profesjonelle kantineløsninger.
 

Er du usikker på hvilke kantine- eller renholdstjenester din virksomhet behøver, er det bare å kontakte oss for en gratis og uforpliktende befaring. Her vil vi gå gjennom forskjellige punkter for så å presentere et forslag ut fra deres ønsker.  

 
Vi leverer tjenester i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Fetsund, Sørum, Skedsmo, Jessheim, Kløfta, Gardermoen, Ullensaker, Vestby, Ski og Nittedal.

LinkedIn
Google+